Зниклого священика із Завкарпаття знайшли мертвим на Хмельниччині. Про це розповіли в Telegram-каналі Департаменту карного розшуку.

Під кінець липня в поліцію надійшло повідомлення про те, що недалеко від автобусної зупинки в одному з сіл Летичесвкого району Хмельницької області виявлено тіло неопізнаного чоловіка віком приблизно 30-35 років, яке знаходилося на стадії розкладання.

В результаті огляду тіла поліцейські Хмельницької області встановили, що чоловік загинув в результаті насильницьких дій. У зв'язку з цим було відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Пізніше слідчі поліції Хмельницької області встановили особу вбитого. Ним виявився 36-річний священик із Закарпатської області, який зник незадовго до виявлення тіла.

Поліцейські почали пошуки вбивці і через деякий час змогли його виявити. Злочинця затримали в місті Дружківка Донецької області. У нього також були речі вбитого священика.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як з'ясувалося, чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти чужого майна.

В даний момент триває слідство. Реальні мотиви і всі обставини нападу встановлюються.

Нагадаємо, що у Львові на дитячому майданчику виявили висячий труп.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Запоріжжям дитину вбило кип'ятильником.

Також, "Знай.uа" писав, що під Запоріжжям любляча мати прорила тунель у в'язницю, щоб визволити сина.