30 липня, на Закарпатті був затриманий полісменами місцевий прокурор Валерій Черничко за керуванням автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

За словами свідків, прокурор, який тиждень тому не пройшов атестації в Офісі генерального прокурора і підлягає звільненню з органів прокуратури, вів себе нахабно, погрожував неприємностями патрульним та відмовився проходити тест на драгері, про це передає "Ungvar.info".

Правоохоронцями був складений акт протокол, який був підписаний свідками події.

джерело: Стопкор
джерело: Стопкор

За наданою інформацією, прокурор Черничко з самого ранку оббивав пороги наркодиспансеру, та домовлявся з керівництвом медичного закладу про отримання довідки про відсутність алкоголю в крові.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чи дійшли згоди прокурор та медики наразі невідомо, але варто звернути увагу, що про даний факт вже знає керівництво прокуратури Закарпатської області.

джерело: Стопкор
джерело: Стопкор

А сьогодні, 31 липня з'явився офіційний коментар від прокуратури Закарпаття, з якого стало відомо, що ця ситуація з Черничко справжній фейк і не відповідає дійсності.

"30 липня, декілька регіональних новинних ресурсів розмістили інформацію про нібито затримання одного з працівників прокуратури Закарпатської області за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, що АБСОЛЮТНО НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ. Відповідно до отриманих офіційних даних з УПП в Закарпатській області, жодні матеріали щодо працівника, про якого йдеться, у вказаний період не складались. До того ж, наразі він перебуває у законній відпустці",- написано у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вбивця сім'ї в аварії під Києвом не мав посвідчення та був судимий - нові подробиці приголомшили Україну

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові накрили нахабного хабарника, який "боровся" з корупцією (оновлено)

Також «Знай.uа» писав, що П'яний дніпрянин намагався зробити патрульним приємно, але не на тих нарвався