У Закарпатській області чоловік побив маленьку дівчинку. Про це розповіли на порталі ТСН.

Повідомляється, що 39-річний чоловік прогулювався разом зі своєю родиною по території курортного комплексу "Всеводино", який знаходиться в селі Тур'я Пасіка Перечнского району. Ззаду по тротуару на велосипеді їхала 12-річна дівчинка, яка відволіклася на телефон і врізалася в них.

Чоловік побив дівчинку, кадр з камер спостереження: YouTube Доста Україна

В результаті інциденту дівчинка вдарила членів сім'ї чоловіка і впала сама. Чоловік у стані афекту повів себе вкрай агресивно. Він відкинув велосипед в бік, вдарив 12-річну дівчинку долонею по голові, розбив її телефон об асфальт і викинув.

Чоловік побив дівчинку, кадр з камер спостереження: YouTube Доста Україна

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Мама дівчинки звернулася в поліцію. На місце викликали швидку допомогу. Зараз дівчинка в лікарні", – прокоментувала прес-секретар поліції Закарпаття Анна Дан.

Місцевий активіст і голова організації "Доста Україна" Павло Павлов опублікував відео, де поспілкувався з мамою постраждалої дівчинки. Він упевнений, що за подібну помилку дівчинку не варто було бити і наносити їй каліцтва, а тому агресивного чоловіка необхідно покарати.

Читайте Знай Google News!

"Дитина зараз лежить з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. У дитини дуже сильні головні болі, рвота. Головне – дуже великий страх, дитина закрилася", - розповіла мама дівчинки.

В кінці відео Павло Павлов додав запис з камер спостереження на якому можна побачити як стався інцидент.

Нагадаємо, що у Чернівцях нелюд побив жінку з собакою посеред вулиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа" слуга народу Стрихарский напав на жінку в ресторані.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові двоє амбалів змусили дівчину розплакатися.