В соцмережах було опубліковано фото чоловіка, який вирішив помити автобус в місцевій гірській річці.

Подібне нахабство сталося в селі Тур'я Пасіка, що розташоване на Перечинщині.
Фотографію опублікувала в соцмережах Андрія Череднікова.

Невідомий миє автобус в гірській річці, скріншоти

Мабуть, мужична вирішив заощадити і відмити свій транспортний засіб у гірській річці. Його не стурбував збиток, який буде завдано довкіллю.

На жаль, особу водія не була встановлена.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що на Закарпатті відшукали гриби, схожі на морські зірки. Незвичайну знахідку помітили в лісі неподалік від села Верхня Визниця, що на Мукачівщині.

Як з'ясувалося це гриби виду Clathrus archeri (Berk.) Dring – цветохвосник Арчера, клатрус Арчера. Такі гриби вважаються в Україні рідкісними і внесені до "Червоної книги України" (3-е видання, 2009) як зникаючий вид. Однак ці гриби широко поширені в чотирьох областях України – Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій.

Також, на Закарпатті накопичується 300 тонн сміття в рік, зараз легальні полігони в області на 90% заповнені. Якщо така ситуація триватиме ще рік, то область чекає сміттєвий колапс.

Раніше Знай.uа писав, що соцмережі Фейсбук Oksana Tomynets розмістила повідомлення, жорстокого поводження з птахами – лебедями-шипунами на “чорних озерах у Ужгроде”.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Комунальники Надала "забили болт" на тернополян - повний двір сміття і нестерпний сморід

«Знай.uа» писав, що Під Тернополем шукають жінку, яка закидала все село сміттям