Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк збирала побутові відходи на Прикарпатті.

Про це пише "Новий канал".

Напевно, кожен хоч раз ставив собі запитання: "Хто ті люди, які викидають сміття у красивих місцях?" Цим питанням зацікавилася і Леся Нікітюк, подорожуючи по Україні своєю "Le Маршруткою". Ведуча вирішила показати хороший приклад українцям. Адже хоч скільки б Новий канал разом з Нікітюк агітували відпочивати в Україні, враження псує купи сміття в найнесподіваніших місцях.

Леся Никитюк, фото: Instagram
Леся Никитюк, фото: Instagram

"Карпати – гарний мальовничий край, і всі його дуже люблять, – розповідає ведуча. – Але одна з великих проблем – те, що там багато смітять. Туристи залишають сміття після себе скрізь. Викидають його з вікон машин на узбіччя. Люди не цінують таке прекрасне місце і просто знищують природу. Разом із Богданом Богдановичем ми зупинилися біля красивого схилу вздовж дороги, а там був "водоспад" зі сміття. Ми не могли на це спокійно дивитися й вирішили зібрати його, щоб хоч якось очистити територію. Забрали маршруткою, скільки могли. Люди, давайте цінувати природу і не залишати після себе туристичні "сюрпризи".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

фото: Новий канал
фото: Новий канал

Епізод увійде у випуск «Le Маршрутки» під час прем'єри вже цієї осені на Новому каналі. Так ведуча хоче показати масштаби проблеми. Адже якщо кожен буде викидати навіть по маленькому папірцю, зрештою Україна перетвориться на суцільний смітник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Леся Нікитюк ледь не потонула - засмоктало болото, насилу врятували

Як повідомляє портал «Знай.uа» Нікітюк тицьнула міністра носом в розбиті дороги: на ці "українські Помпеї" боляче дивитися, фото

Також «Знай.uа» писав, що Леся Нікітюк потрапила у шторм з високими хвилями: "страшний" момент потрапив на відео