Закарпатські депутати-мажоритарники, які пройшли в це скликання Верховної Ради, на черговому голосуванні висловили свою думку щодо легалізації грального бізнесу на території країни - про це повідомляє портал uzhgorod.net.ua.

З шести депутатів, яким народ довірив висловлювати свою позицію, в залі були присутні на голосуванні всього чотири людини - ними стали Роберт Горват, Василь Петьовка, Михайло Лаба та Поляк Владислав. Імена прогульників також відомі - це Віктор Балога та Валерій Лунченко.

загалом же свій голос "За" внесення змін у законодавство віддали 248 народних депутатів. Примітно, що "Проти" голосували всі фракції, крім "Слуги народу". Повідомляється, що до цього моменту не було комплексного документа, який регулював би гральний бізнес в Україні. Це у своєму коментарі журналістам повідомив адвокат Крістіан Фекийшгазі.

Він також розповів про деталі нового законопроекту, якому усе, що залишилося - це отримати підпис на столах голови парламенту і президента. Так, в готелях від 3-х до 5-ти зірок власники можуть розміщувати різні елементи грального бізнесу. Однак саме казино, які є найбільш прибутковим і ризиковим елементом цього бізнесу, можуть розміщуватись виключно у п'ятизіркових готелях.

Також в законопроекті йдеться про збільшення відповідальності за незаконне ведення грального бізнесу. Мінімальна санкція збільшилася в два рази - з трьох до шести років позбавлення волі за порушення законодавства.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще