Компанія "Нафтогаз" часто публікує актуальну інформацію на своїх сторінках у соціальних мережах.

Крім цього, представники компанії відповідають і на запитання споживачів. З введенням передачі у користувачів виникає безліч питань.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

Одна з клієнток газопостачальної компанії попросила пояснити, як додати фото з показниками лічильника і як саме приєднати рахунок іншої квартири.

Фахівці "Нафтогазу" пояснили жінці кілька важливих моментів, які потрібно врахувати. По-перше, для передачі показників даних через сервіс компанії послуги з постачання газу повинні надаватися однією з філій компаній. Зараз "Нафтогаз" має кілька філій у різних регіонах України.

Популярні новини зараз
Різдво та Водохреща: Україна святкуватиме за новими датами Більше жодного опалення: газовики попередили українців із газовими плитами Українцям дозволили отримати новий тариф на світло: з такою ціною платіжки скоротяться на 50% Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Щоб передати показник лічильника компанії, необхідно вказати дані у друкованому варіанті. Тобто фото самого пристрою не потрібно, а достатньо вказати комбінацію цифр, що зображені в момент передачі показників. Зробити це можна у чат-боті компанії чи через особистий кабінет на сайті "Нафтогаз". Вказати дані для кількох особових рахунків можна двома способами. У чаті GASUA: окремо вказується кожен показник для відповідного особового рахунку. На сайті "Нафтогаз": 1 особистий кабінет – 1 особовий рахунок. Тому, якщо ви надаєте дані лічильника кількох домогосподарств, то для кожного потрібно створити новий кабінет. Тому можна давати не лише свої показники, а й сусідів та друзів.

Коментар клієнтки Нафтогаз. Фото: скрін

Нагадаємо, що "Нафтогаз" показав, що робити за помилкової оплати за газ: як повернути гроші.

Раніше ми повідомляли, чому за своєчасної оплати може з'явитися борг: "Газмережі" дали роз'яснення.