"Укрзалізниця" оголосила про старт продажу квитків на нові додаткові рейси поїзда з Києва до Кам’янця-Подільського, які курсуватимуть під час осінніх шкільних канікул. Ця ініціатива дозволить родинам зручно подорожувати та насолоджуватися відпочинком.

Поїзд під номером 239/240 відправлятиметься з Києва у три дати: 24, 28 та 31 жовтня, о 08:26. Прибуття до Кам’янця-Подільського заплановане на 17:20. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 11:35 з Кам’янця-Подільського, прибуваючи до Києва о 19:48.

Пасажира Укрзалізниці. Фото: youtube
Пасажира Укрзалізниці. Фото: youtube

Зупинки поїзда також включатимуть важливі залізничні станції в Хмельницькому та Вінниці, що дасть можливість жителям цих міст скористатися новими рейсами та купити квитки, пишуть в телеграм-каналі.

У складі поїзда передбачено різні типи вагонів: плацкартні, купейні та люксові, що забезпечить комфортний варіант подорожі для всіх пасажирів.

Популярні новини зараз
Чому різко активізувались ТЦК: нардеп пояснив велику кількість "облав" На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії
Показати ще

Придбати квитки можна в декілька зручних способів: через мобільний додаток "Укрзалізниці", на офіційному вебсайті, в чат-боті або безпосередньо в касах вокзалів. Це робить процес бронювання швидким і простим для всіх бажаючих.

Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua
Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua

Окрім рейсів до Кам’янця-Подільського, "Укрзалізниця" анонсувала й інші додаткові поїзди на період осінніх канікул, зокрема, до Львова та Одеси. Наприклад, призначено денний поїзд №191/192 Львів – Київ – Львів, який відправлятиметься з Києва 20, 25 та 27 жовтня. Також з’явиться поїзд №115/116 Київ – Одеса, що вирушатиме 27 жовтня.

Ці нововведення свідчать про прагнення "Укрзалізниці" задовольнити потреби пасажирів та зробити подорожі більш доступними та комфортними в цей важливий період.

Нагадаємо, гроші з транспортних карток українців "випаровуються", а додатків для контролю немає – що відбувається

Раніше ми писали про те, що у Польщі закликали повернути українських чоловіків додому, й відправити на фронт

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Хочеться плакати": українка показала фото військового, який спить у тамбурі УЗ із собакою