Клієнти Ощадбанку мають можливість не переплачувати за деякі послуги, використовуючи безкоштовну альтернативу. Про це свідчить інформація на сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Клієнтка "Ощада" поскаржилася, що їй щомісяця доводиться платити комісію за смс-банкінг, наголосивши, що в інших банках така плата не стягується.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"А ще й щомісяця знімаються кошти за смс банкінг, це коли в інших банках цього давно немає, треш!" - обурилася українка.

Фахівці "Ощадбанку" відреагували на невдоволення клієнтки та запевнили, що така ж політика є і в інших банківських установах. Водночас клієнтам "Ощада" доступна альтернатива смс-інформуванню.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Так, наприклад, можна підключити push повідомлення у чат-ботах банку, у такому разі інформування буде проводитись безкоштовно.

"Банк завжди пропонує альтернативу клієнтам, і можна підключити безкоштовні пуш-повідомлення або повідомлення на емейл. Підключення можна здійснити самостійно в наших чат-ботах банку", - відповіли в "Ощадбанку".

Якщо клієнту зовсім не потрібне інформування, то він може звернутися до найближчого відділення та подати заяву на відключення смс-банкінгу.

Відповідь "Ощадбанку". Фото: скрін Facebook/Ощадбанк
Відповідь "Ощадбанку". Фото: скрін Facebook/Ощадбанк

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в "Ощадбанку" стартувала акція: можна виграти 35 тисяч на комуналку.

Також наш портал інформував, Ощадбанк затримує розблокування заарештованих рахунків переселенців: що відбувається.

Крім того, ми писали, не потрібен банкомат, ні кошик для покупок: ПриватБанк разом з Varus запустили нову зручну послугу.