У "Нафтогазі" розповіли споживачам, як розв'язати поширену проблему, яка може стати причиною неправильних нарахувань у платіжках. Інформація з'явилась у коментарях на facebook-сторінці компанії.

В "Нафтогаз" звернувся споживач, який припустився помилки при передачі показників лічильника. Він поцікавився, як діяти в такій ситуації, щоб не отримати платіжку з хибними нарахуваннями.

Показники лічильника газу, скріншот: YouTube
Показники лічильника газу, скріншот: YouTube

Фахівці компанії відповіли, що для виправлення хибних показників лічильника необхідно звернутися до оператора ГРС. Він здійснить необхідні коригування. При цьому, якщо оператор ГРС перейшов до групи Нафтогаз, тобто цілих три способи вирішити проблему з показниками.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Спосіб №1

Передати правильні показники газового лічильника, звернувшись до контакт-центру "Нафтогазу" за номерами: 066-300-2-888, 098-300-2-888, 093-300-2-888. У голосовому меню потрібно вибрати цифру "8" та повідомити, що бажаєте скоригувати дані. Потрібно назвати номер особового рахунку, ПІБ та адресу.

Спосіб №2

Скористайтеся чат-ботом NaftogazGasSupply у Facebook Messenger. У зверненні вказати особовий рахунок, ПІБ, адресу, а також описати ситуацію та надати правильний показник лічильника.

Спосіб №3

Написати листа з проханням скоригувати показники на електронну пошту компанії: client@gas.ua.

Інструкція від "Натфогазу". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Інструкція від "Натфогазу". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, українцям надсилають завищені платіжки за газ: в "Нафтогазі" пояснили, що відбувається.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" запропонував знижку при оплаті рахунків: не всім українцям сподобалася така "щедрість".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як за копійки забезпечити собі теплу зиму: "Нафтогаз" дав пораду українцям.