Мобільний оператор "Київстар" дасть абонентам додаткові хвилини, гігабайти, СМС та інші "плюшки" без будь-яких доплат. Як скористатися пропозицією, розповіли на офіційній сторінці компанії в соцмережі Facebook.

"Київстар" регулярно радує українців різними вигідними пропозиціями, бонусами та акціями. Деякі "плюшки" діють постійно, інші вводяться тимчасово.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Так, мобільний оператор нагадав про можливість, яка доступна більшості абонентів - без будь-яких доплат отримати додаткові хвилини, гігабайти або СМС.

Мобільний оператор пояснив, що мова про особливу послугу - "Суперсила". Абонент, за умови підключеного пакета послуг, може без доплат отримати додаткові бонуси на власний вибір.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Наприклад, це можуть бути:

  • додаткові гігабайти інтернету;
  • хвилини на дзвінки на інших операторів та за кордон;
  • пакет SMS;
  • безлімітні Megogo, YouTube, Netflix, Київстар ТВ;
  • друга SIM.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією.

Також наш портал інформував, "Ось у вас політика!": клієнт "Київстар" стверджує, що витратив близько тисячі гривень, щоб мати можливість телефонувати знову.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Розводить по-тихому на гроші": українка поскаржилася, що Vodafone знімає по 30 грн за "безкоштовну" послугу.