Державний "Ощадбанк" порадував українців можливістю заощадити. Хто і на що може отримати 50-відсоткову знижку, розповіли на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" регулярно запускає різні акції та радує вигідними пропозиціями різні категорії клієнтів – від пенсіонерів до бізнесменів. На цей раз шанс непогано заощадити випав підприємцям.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Так, представники бізнесу отримають 50% знижку на Смарт касу Pro. Шанс заощадити є до кінця поточного року.

"До кінця 2023 року торговці можуть придбати сучасні гаджети для бізнесу за рекордно низькою ціною! Така акція проходить за сприяння Visa", - йдеться у повідомленні фінустанови.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Смарт каса є незамінним пристроєм для підприємницької діяльності, адже містить у собі готовий до фіскалізації програмний РРО, банківський термінал, касовий апарат, а також власну систему обліку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.

Також наш портал інформував, "Привласнив чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в "Ощадбанку" вирішили "покарати" українців, які й так втратили свої будинки: "Неможливо відстежити..."