В осінньо-зимой період ми часто відчуваємо млявість та сонливість. Це відбувається через нестачу сонячного світла та вітаміну D. Однак наш організм може сигналізувати і про більш суттєвий дефіцит корисних речовин у нашому організмі.

Вітаміни
Вітаміни

Зазвичай у людини може випадати за день 50-150 волосинок. Надмірне випадання означає нестачу вітаміну B7 та цинку. Щоб підняти їх рівень до оптимального, необхідно включити в раціон пшеницю, рис, печериці, шпинат.

Правильне харчування, фото beautyhack
Правильне харчування, фото beautyhack

Висипання на шкірі вказують на низький рівень вітамінів A, D і незамінних жирних кислот Omega 3. Додайте до харчування апельсини, броколі, печінку тріски, жирну рибу і кисломолочні продукти.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

правильне харчування
правильне харчування

Тріщини на губах та сухість шкіри на обличчі сигналізують про низький рівень заліза і цинку. Для поповнення дефіциту, фахівці радять вживати м’ясо птиці, яйця і горішки разом із цитрусовими - для кращого засвоєння мінералів.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, руйнівний вплив на організм: експерти назвали популярне м'ясо, від якого варто відмовитися.

Також наш портал інформував, у всьому винна їжа: які продукти можуть негативно впливати на психіку та вганяти у депресію.

Крім того, ми писали, не просто процедура краси: вчені довели позитивний вплив манікюру на психіку жінок.