Для приготування улюблених десертів інколи потрібно витрачати купу часу. Тому, господині та господарі частіше обирають прості та швидкі рецепти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСьогодні ми розповімо як приготувати смачний яблучний пиріг, для якого навіть тісто замішувати не знадобиться.
Інгредієнти для приготування:
Борошно - 1 склянка
Цукор - 1 склянка
Яблука - 10 штук або 1,5 кг (краще брати соковиті з кислинкою)
Манна крупа - 1 склянка
Ванільний цукор - 1 пакетик
Сіль - невелика щіпка
Розпушувач - 2 ч.л.
Вершкове масло (заморожене) - 100 грамів
Процес приготування
Спочатку змішайте всі сухі інгредієнти - цукор, борошно, ванільний цукор, сіль, розпушувач та манну крупу. Ретельно перемішайте все та розділіть суміш на 4 частини. Після цього натріть на великій тертці яблука та розділіть на 3 частини.
Застеліть дно та боки форми для випікання пергаментом. Після цього можна приступати до формування пирога. На дно рівномірно викладіть 1 частину сухих інгредієнтів, після чого на верх покладіть 1 частину натертих яблук. Чергуйте шари, поки не закінчаться всі частини. Якщо яблука пустили сік - додайте їх в пиріг. Перед тим як поставити пиріг в духовку, натріть зверху заморожене вершкове масло.
Запікати потрібно протягом 50 хвилин при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, все ідеальне - просте: рецепт пишного бабусиного пирога "Таємничка", на який збігаються сусіди
Раніше портал Знай інформував, дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом"
Також наш портал повідомляв, як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти