Купівля риби в супермаркетах сьогодні – це не просто процес придбання продукту, це справжнє занурення у різноманітність смаків та цінових категорій.

Ціни на рибу в супермаркетах знову заграли новими відтінками, свідчать дані порталу Мінфін.

Живий короп, цілком собі привабливий вибір, знову тішить ціною, що встановилася на позначці 179,00 грн/кг, що трохи нижче, ніж попереднього місяця. Вартість потрошеного коропа залишилася незмінною - 200,45 грн/кг.

Ціни на короп / фото: скріншот Мінфін
Ціни на короп / фото: скріншот Мінфін

В Auchan живий короп тепер доступний за 159,00 грн/кг, а потрошений – за 189,00 грн/кг. У Varus ціни трохи відрізняються: живий короп - 172,90 грн/кг, потрошений - 211,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

На тлі оновлених цифр слабосолона оселедець подорожчала з 148,62 грн/кг до 155,93 грн/кг. За кілограм слабосоленого оселедця в Metro доведеться заплатити 198,90 грн/кг, Varus - 139,90 грн/кг, а Novus - всього 129,00 грн/кг.

Ціни на оселедець / фото: скріншот Мінфін
Ціни на оселедець / фото: скріншот Мінфін

Ще одна зміна зачепила свіжоморожену скумбрію, ціна на яку знизилася з 141,11 грн/кг до 128,92 грн/кг. У Novus ця риба продається по 109,00 грн/кг, тоді як у Metro за кілограм доведеться викласти 158,89 грн/кг.

Ціни на скумбрію / фото: скріншот Мінфін
Ціни на скумбрію / фото: скріншот Мінфін

Ці оновлені ціни приємно дивують покупців та закликають експериментувати зі смаками, вибираючи з різноманітності пропозицій на прилавках.

Нагадаємо, два пакети їжі на сім'ю: вразливі категорії українців отримають продуктову допомогу

Раніше ми писали про те, що грошова допомога 50 тисяч гривень: кому виплатять уже з 1 січня

Як повідомляв Знай.ua, подарунок під ялинку: влада затвердила підвищення одного з комунальних тарифів