Риба є важливим продуктом у раціоні кожної людини, проте від деяких її видів слід відмовитися.

Так, риба пангасіус завдає шкоди людському організму і фахівці категорично не радять її вживати.

Найнебезпечнішим сортом риби, яка надходить до нас на стіл із В'єтнаму, вважається пангасіус. Справа в тому, що виловлюється даний сорт риби з дуже брудною річкою під назвою Меконг. Мало того, що в Меконгу плаває велика кількість сміття, тому ця риба отримує ще хорошу порцію небезпечних канцерогенів.

Друге місце по небезпеці займає Кафельник або золотий окунь. Він небезпечний через те, що має у своєму складі багато ртуті. Медики наполягають його повністю виключити з раціону дітям та вагітним жінкам. А на третьому місці виявився сом.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Пангасіус

Також варто відмовитися від самого оселедця. Небезпечно також є популярна серед українців страва оселедця під шубою. У блюді не просто варені овочі, які втрачають корисні властивості, а й велику кількість майонезу, яка шкодить організму.

"Ця риба солона, а сіль, як відомо, затримує рідини в організмі. Виникають набряки, підвищується тиск. Рекомендую уникати цього продукту як у самому салаті, так і в його чистому вигляді тим, у кого гіпертонія", — зазначила дієтолог Олена Соломатина.

Оселедець під шубою

Нагадаємо, що буде, якщо є багато яєць: ви будете довго жаліти про це.< /span>

Раніше ми повідомляли, що розберіться вже зі своїми яйцями: як з'ясувалося, не всіварять їх правильно.