Кінець листопада радує українців приємними знижками, адже у всьому світі святкують "Чорну п'ятницю". Багато компаній пропонують круті знижки і ПриватБанк не став у цьому випадку виключенням.

Приватбанк пропонує вигідну пропозицію своїм клієнтам-водіям. Про це повідомила пресслужба банку на сторінці Facebook.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Та сама особлива п'ятниця вже прийшла! А отже настав час для максимально вигідних покупок. Тримайте знижки від WOG і ПриватБанку" - йдеться в повідомленні.

Зокрема власники авто з картами Visa від ПриватБанку зможуть зекономити на придбанні палива.

"Отримайте знижку на кожен літр пального, що ви купили:
- 10 грн – на бензин і дизель; - 4 грн – на газ.", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Для участі в акції попередня реєстрація не потрібна.

Щоб отримати знижу необхідно мати картку Приватбанку "Універсальна"/"Універсальна Gold" та преміальні та оплатити нею бензин чи дизель.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Акція буде тривати із 24 до 26 листопада включно на усіх АЗС WOG.

Учасник акції можуть отримати знижку необмежену кількість разів протягом усього періоду акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Привласнив чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки.

Також наш портал інформував, "Заморозив гроші на півроку": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".