Українці можуть закупитись продуктами за дуже вигідною знижкою - до 50%. Для цього необхідно мати картку від "Ощадбанку". Детальніше про акцію розповіли на офіційній сторінці фінустанови в соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" періодично запускає акції із вигодою для своїх клієнтів. На цей раз банк порадував новою ініціативою до чорної п'ятниці.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Так, власники цифрових карт Visa від "Ощадбанку" можуть закупитись усіма необхідними продуктами зі знижками до 50%. Українці, які не мають цієї карти, перед закупками можуть швидко оформити її в онлайн-режимі через чат-бот "Ощада".

Супермаркет, каса, фото: Знай.ua
Супермаркет, каса, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Наголошується, що великі знижки для клієнтів банку діють лише у мережі супермаркетів АТБ. Скористатись можливістю придбати товари за пів ціни можна до 28 листопада.

У фінустанові зазначили, що цифрова карта стане корисною й у звичайні дні, адже надасть можливість:

  • отримувати додаткові знижки у вигляді 5% на акційні товари;
  • купувати товари із переліку акційних за спеціальними зниженими цінами;
  • безкоштовно знімати готівку або здійснювати грошові перекази до 20 тисяч гривень на місяць.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" попередив пенсіонерів, які одержують виплати на картку: що потрібно знати.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" виплатить власникам пенсійних карток до 25 000 гривень: кому пощастить.

Крім того, ми писали, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.