Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що на кінець листопада великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на низку молочних продуктів.

Зокрема змінилися ціни на молоко, йогурт, вершки та кефір. Одним із лідерів подорожчання у листопаді виявилися вершки.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Молочка, скриншот: YouTube
Молочка, скриншот: YouTube

Вартість молока

Згідно з відкритою інформацією, станом на 23 листопада молоко фірми Простонаше 1% 900 мл продається в Metro по 40,90 грн., в Megamarket - 37,00 грн. Молоко Яготинське 2,6% 900 мл продається в Auchan по 41,60 грн., Novus - 41,99 грн., Metro - 43,58 грн., Varus - 41,60 грн., Megamarket - 47, 20 грн. Середня ціна на рівні – 43,19 грн.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість йогурту

Продукт, який українці купують найчастіше дітям – йогурт, встиг за місяць трохи подешевшати. Так, йогурт Активіа Класичний 1,5% 290 мл продається у Varus по 24,90 грн. А ось йогурт Активіа Класичний 1,5% 580 мл продається у Metro по 25,90 грн.

Ціни на йогурт, скріншот: Minfin
Ціни на йогурт, скріншот: Minfin

Вартість кефіру

Кефир бренда Селянский 2,5% 950 мл продается в Novus - 48,99 грн., в Metro - 43,58 грн., в Auchan - 37,50 грн., в Varus по 42,50 грн.

Ціни на кефір, скріншот: Minfin
Ціни на кефір, скріншот: Minfin

Вартість вершків

Також продукт, який зазвичай додають у каву – вершки, за місяць встиг трохи додати в ціні. Вершки Простонаше 10% 200 мл продаються в Metro по 27,56 грн., у Varus - 24,60 грн.

Ціни на вершки, скріншот: Minfin
Ціни на вершки, скріншот: Minfin

Нагадаємо, морозилки не вистачить: українські супермаркети оновили ціни на свинину, сало, курятину та яловичину.

Раніше повідомлялося, Ашан, Метро та Варус оновили ціни на мандарини, апельсини та лимони.

Також, коропові знижки та оселедці: в Україні оновили ціни на улюблені морепродукти.