Наближаються зимові свята й благодійні фонди розпочинають підготовку до прийому заявок на подарунки для дітей. Так, батьки чи опікуни можуть подати заявку до фонду GRP HELP. Деталі розкрили на instagram-сторінці організації.

До 30 листопада приймаються заявки на подарунки для дітей напередодні зимових свят. Кожна дитина може розраховувати на подарунок у лімітах до 1500 гривень.

Подарунки. Фото: Youtube
Подарунки. Фото: Youtube

"Батьки або представники закладів, які опікують дітей певних груп, мають змогу написати листа Святому Миколаю та отримати бажаний подарунок у лімітах 1500 грн на 1 дитину віком до 18 років", - йдеться у повідомленні.

Які категорії дітей можуть отримати подарунки?

  • внутрішньо переміщені діти;
  • діти із проблемами зі здоров'ям;
  • діти сироти.

Українці із дітьми. Фото: скрін youtube
Українці із дітьми. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як подати заявку

Для отримання подарунка необхідно заповнити онлайн-форму за цим посиланням. Час до 30 листопада. Подарунки надсилатимуть поштою до 30 грудня. Допомога здійснюватиметься за рахунок благодійників, тож термін розгляду заявок не залежить від фонду.

Кількість учасників акції обмежена, проте у фонді заявили, що намагатимуться надати подарунки якомога більшій кількості дітей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям почали надавати гуманітарну допомогу відразу в 9 областях: як подати заявку.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, надішліть заявку - заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.