Влітку повернулася процедура повірки лічильників. Це потрібно для того, щоб тарифи на воду розраховувалися відповідно до спожитих кубів.

На офіційній сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу" з'явився коментар схвильованої жінки, яка просила пояснити важливу деталь про повірку лічильника.

"Яким чином можна зареєструвати результати повірки лічильника гарячої води у Київтеплоенерго, не витрачаючи купу часу на вистоювання у черзі у ваших центрах, тим більше, що розташовані вони далеко від дому?" запитує жінка

Повірка лічильника, скріншот: YouTube
Повірка лічильника, скріншот: YouTube

За словами жінки, документи про повірку до водоканалу вона без проблем надіслала. А от до Теплоенерго дуже важко "достукатися". Адже телефони, зазначені для зв'язку не працюють.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Фахівці центру порадили жінці скористатися кількома онлайн-сервісами для подання необхідних документів.

Сервіси через які можна подати документи про повірку лічильника гарячої води:

1) надіслати документи можна через месенджер на Фейсбук сторінці Центру комунального сервісу.

2) Використавши Skype зв'язок

3) За допомогою Телеграм - каналів. Список нікнеймів підприємства, на які можна надіслати відповідні документи можна знайти на сторінці Центру комунального сервісу.

Звернення до центру. Фото: скрін Фейсбук
Звернення до центру. Фото: скрін Фейсбук

Відповідь Центру. Фото: скрін Фейсбук
Відповідь Центру. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналку оплачуєте, а борги не зникають: "Нафтогаз" відповів на обурення українців

Раніше портал Знай інформував, "Нафтогаз" запропонував знижку під час оплати рахунків: не всім українцям сподобалась така "щедрість"

Також наш портал повідомляв, у Нафтогазі зробили важливе попередження: що доведеться робити по-новому