ПриватБанк не перестає дивувати українців щедрістю і цього разу запустив акцію, яка дає змогу отримати цінні подарунки. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

Незабаром українці відзначатимуть день Святого Миколая, а потім Різдво та Новий рік. Напередодні свят ПриватБанк вирішив порадувати клієнтів і роздати дуже приємні подарунки.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Для отримання подарунка необхідно виконати кілька умов і обов'язково мати картку Visa від "Привату".

Як стати претендентом на подарунок:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще
  • зареєструватися в новій акції за цим посиланням;
  • розраховуватися будь-якою карткою Visa від ПриватБанку, крім Корпоративної;
  • здійснити як мінімум 5 оплат через еквайринг ПриватБанку (POS-термінал або додаток "Термінал") на суму від 100 гривень кожна.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

До 15 січня 2024 року ПриватБанк проведе два розіграші. За їхніми підсумками буде визначено щасливчиків, які отримають:

  • Apple MacBook Air 13" M1 8/256 ГБ 2020;
  • Apple Iphone 15 Pro 128 ГБ;
  • Apple Airpods 3.

Українці, які хочуть взяти участь в акції, але не мають карти Visa від "Привату", можуть за лічені хвилини відкрити Digital карту через додаток "Приват24".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк спише кредити деяким українцям: кому пощастить.

Також наш портал інформував, "Привласнив чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує картки за грошові перекази: навіть допомагати рідним небезпечно.