Кешбек на різні категорії покупок - одна з улюблених "фішок" клієнтів Monobank. Втім, у деяких випадках він може не нараховуватись. Про це стало відомо з відгуку українця на порталі "Мінфін".

Клієнт Monobank поскаржився, що кілька разів стикався, що йому не нараховувався кешбек за покупки.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

"Декілька разів було, що кешбек не зараховувався. Вибирав потрібну категорію, МСС збігався, але КБ не повертався", - написав українець.

За словами чоловіка, він звертався на підтримку банку, проте там заявляли, що це він не обирав потрібну категорію на момент оплати. Втім, він стверджує, що робив усе вірно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"У якихось зверненнях у чат вони визнають провину і роблять перерахунок, а в якихось стоять на своєму. Немає бажання чилити в чаті по 30−40 хвилин заради кб 100−200 грн., тому кидаю цю справу. Пофіксіть, будь ласка, ці моменти з Кешбеком. Бісить", - поскаржився клієнт.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та визнали, що проблеми з нарахуванням кешбеку справді бувають, втім, їх оперативно вирішують.

"Дійсно бувають ситуації, коли кешбек не нараховується автоматично. Таки ситуації ми розбираємо окремо в індивідуальному порядку", - йдеться у повідомленні.

Відгук про Monobank Фото: скрін Мінфін
Відгук про Monobank Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Не дають вивести": клієнт "Monobank" показав, як втратив 40 тисяч гривень за один день.

Також наш портал інформував, "Платеж повернувся": українці помітили, що "ПриватБанк" не дає витратити власні гроші.

Крім того, ми писали, ПриватБанк та Монобанк масово блокують рахунки українців: що може стати причиною.