Українські супермаркети перерахували ціни на деякі популярні м'ясні продукти – сосиски та сардельки. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Свято живота скасовується для українців, які люблять купувати до гарніру сосиски чи сардельки. Вартість м'ясної продукції змінилася і, на жаль, не на краще.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Сардельки

Сардельки "Алан Женевські" із сиром у середньому коштуватимуть 346,50 гривні за кілограм. Для порівняння, у жовтні продукт продавався за 297,78 гривні за кіло, тобто цінник злетів майже на 49 гривень. Вартість продукту в супермаркетах коштує від 344,00 до 349,00 гривні за кіло в залежності від торгової мережі.

Середній цінник на сардельки "Ятрань" молочні збільшився із 118,53 до 120,18 гривні за кілограм. Продукт можна знайти за ціною від 104,90 до 134,90 грн за кіло в залежності від супермаркету.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Сосиски

Сосиски "Бащинський" філейні стали трохи доступнішими, якщо порівнювати з жовтнем. Середній цінник знизився із 219,96 до 211,36 гривні за кіло. Втім, незважаючи на здешевлення, продукт залишається рекордно дорогим.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, можна запасатися: супермаркети знизили ціни на консерви, крупи та макарони.

Також наш портал інформував, українці здригнулися від нових цін: вершкове масло, сир та кефір – практично розкіш.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, корови погано старалися: в Україні супермаркети оновили цінники на молоко, сметану та вершкове масло.