Після повномасштабного вторгнення для частини українців стала необхідність отримання фінансової допомоги. Багато втратив прибутки, житло та все майно.

Допомогу можуть надавати як держава, так і держави-партнери нашої країни. На даний момент деякі категорії українців можуть розраховувати на допомогу від Естонської ради в справах біженців. Гроші можуть виплачуватися протягом 3-х місяців. На один місяць розраховується виплата у розмірі 3,6 тисячі.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

На такі виплати можуть розраховувати громадяни України, що проживають в одній з шести прифронтових областей:

На сайті організації зазначили, щоб отримати таку фінансову допомогу варто зателефонувати за вказаним номером телефону. Під час дзвінка буде озвучено область та номер кнопки, варто натиснути цифру, яка буде відповідати вашій області. В телефонній розмові все буде озвучено.

Якщо заявка буде схвалена організацією, номер телефону будуть додавати до офіційної бази даних. Тільки після цього варто буде заповнити онлайн форму для отримання виплати. Після остаточного підтвердження, на банківський рахунок, який буде вказаний в онлайн формі надійдуть кошти від організації.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Проте, щоб не телефонувати, можна подати заявку на сайті організації. Результати надійдуть на електронну пошту громадянина. Варто пам'ятати, що у разі отримання будь-якої аналогічної допомоги від інших організацій, заявка буде анульована.

Нагадаємо, портал Знай інформував, зимові набори для українців: як отримати допомогу, яка допоможе пережити морози

Раніше на порталі Знай повідомлялося, гуманітарні набори з усім необхідним: українцям пропонують нову допомогу

Також, наш портал інформував, вартість ліків компенсують частині українців: хто в списку щасливчиків