ПриватБанк здивував новим поривом щедрості та заявив, що спише кредити деяким українцям. Кому пощастить, розповіли на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк регулярно вигадує нові акції та бонусні програми, щоб порадувати клієнтів. Нерідко українці з картками "Привату" отримують особливі "привілеї". На цей раз деяким щасливчикам допоможуть розпрощатися з кредитом.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, у ПриватБанку заявили, що погасять кредити деяким клієнтам, які виконають нехитрі умови. Загалом порадувати планують 10 людей.

"Купуйте телевізор із карткою Visa в Центрах техніки "ЦеТе" мережі "Епіцентр", скориставшись "Оплатою частинами" від ПриватБанку, та отримайте нагоду стати 1 із 10 переможців, які отримають погашення залишку за кредитом", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

У банку наголосили, що українці можуть зазнати успіху до 6 січня 2024 року, а далі дія акції припиняється.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Привласнив чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки.

Також наш портал інформував, що ПриватБанк блокує картки за грошові перекази: навіть допомагати рідним небезпечно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".