Один із найбільших українських банків "Sense bank", який раніше носив назву "Альфа", продовжує підносити своїм клієнтам неприємні "сюрпризи". На цей раз клієнт зауважив, що з його картки зникають гроші у валюті.

Українець виявив той факт, що гроші зняли з картки, якої вже немає більше, ніж півроку в самому додатку, оскільки її було заблоковано.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незадоволеного клієнта "Sense bank" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Sense bank", фото: Знай.ua
"Sense bank", фото: Знай.ua

"Карту заблокував півроку тому, перевипустив на нову. Днями бачу списання з картки, три платежі за покупки в євро. Звичайно, я їх не проводив. Написав на підтримку, порадили перевірити підписки. Перевірив підписки, все по нулях.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Все за шаблоном, ну якщо не підписка, то блокуйте карту. Навіть не здивувало, що списало з карти, яка була заблокована пів року тому, в додатку її навіть немає. Мені перевипустили карту на нову, а старими реквізитами користується Леонардо, Дієго або Джаконда з Італії. Я не скривджений, але як так?", - поділився своєю неприємною ситуацією незадоволений клієнт банку.

Відгук невдоволеного клієнта "Sense bank", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Sense bank", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Поставив мене...": клієнт "Monobank" зауважив, що кредит доведеться віддати за 20 днів.

Раніше повідомлялося, "У руках несли?": клієнти "Sense bank" чекають переведення з картки на карту більше доби.

Також, "Ніколи не можна розслаблятися": клієнти "Sense bank" помітили, що з карт пропадає по 20 грн.