Українці платять за природний газ за двома платіжками: за саме блакитне паливо та за його розподіл. Через це нерідко виникають питання куди платити та за що.

На офіційній сторінці Дніпропетровської філії "Газмережі" в Фейсбуці з'явилося повідомлення про новвоведення, яке спростить життя багатьом українцям.

"Відтепер одна друкована квитанція! Більше жодної плутанини!" розповіли в компанії

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

В листопаді клієнти газопостачальної компанії "Нафтогаз України" та "Газмережі" отримають лише одну платіжку. В цьому документі об'єднають дві оплати - за спожитий газ та суму за розподіл. Окрім цього, в платіжці відразу будуть зібрані декілька даних одночасно: реквізити, індивідуальні QR-коди, дані як передати показники лічильника та способи оплати.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Важливо, що оплата за дві різні послуги відбуватиметься окремо. Вартість послуги розподілу залишиться незмінною та буде індивідуальною для кожного споживача.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

На думку компаній, таке рішення повинно стати найкомфортнішим варіантом для клієнтів, а також дасть змогу турбуватися про навколишнє середовище. Оновлені паперові рахунки споживачі блакитного палива отримають через послуги пошти в своєму регіоні.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, соціальна допомога і субсидія: в ПФУ пояснили українцям важливий нюанс про отримання виплат

Раніше портал Знай інформував, більше на 300 гривень: чому доведеться переплачувати за комуналку

Також наш портал повідомляв, нові "газові" платіжки: експерт показав, за що платитимуть українці з 1 січня 2024