"Ощадбанк" запроваджує нульову комісію для частини клієнтів. Хто зможе заощаджувати до кінця 2023 року, повідомляється на офіційному сайті фінустанови.

Ощадбанк постійно працює над модернізацією своїх сервісів, а також регулярно пропонує клієнтам вигідні бонуси та акції з можливістю заощадити або отримати подарунок.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Цього разу банк вирішив порадувати підприємців та запустив вигідну акцію, яка діятиме до 31 грудня цього року. Так, клієнти, які підключать сервіс ОщадPAY до кінця року, зможуть не платити комісію за еквайрингове обслуговування платежів.

"Ощад пропонує торговцям, які підключаться до сервісу ОщадPAY, нульову комісію за еквайрингове обслуговування платежів через POS-термінали за картками Visa. Вигідний тариф діятиме до 31 грудня 2023 року включно", - йдеться в повідомленні фінустанови.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

У фінустанові нагадують, що ОщадPAY - це програма, яка перетворює смартфон на базі Android на POS-термінал. За допомогою цієї програми можна фіскалізувати як готівкові, так і карткові операції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": Клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.

Також наш портал інформував, що ПриватБанк готує українцям подарунки під новорічну ялинку: хто може отримати 100 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в "Ощадбанку" вирішили "покарати" українців, які й так втратили свої будинки: "Неможливо відстежити..."