Згідно з прогнозами синоптиків, зима у цьому році очікується досить схожою на попередній сезон.

Морози, снігопади та хуртовини будуть турбувати досить рідко. опадів буде невелика кількість, а середня температура буде триматися близько 0 градусів за Цельсієм. Згідно зі спостереженнями, ця температура трохи нижча, ніж у минулому році.

Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall
Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall

Варто відмітити, що гора Піп Іван в Карпатах вже покрита снігом, а недавно там відмічали справжні хуртовини. Тому Івано-Франківська область одна з перших областей, яку вже покрило снігом. Тож вже скоро всю країну чекає похолодання вже на наступному тижні. Дощі зі снігом поступово накриють спочатку північні та західні області, а потім перейде ближче до центру та сходу.

Проте, справжня зима почнеться вже з 1 грудня. Тоді вперше позначка на термометрі опуститься до -2 градусів. Проте справжнього снігу не буде, а замість нього часто будуть йти дощі з мокрим снігом. Така затяжна осінь не обов'язково є ознакою довгої зими, проте варто бути готовим до всього.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

В середньому, у грудні температура буде коливатися від -1 градуса за цельсієм. Вночі ж можна буде спостерігати справжні морози в -8градусів. А максимальна температура у грудні буде +7, проте опадів не очікується.

Січень буде досить теплим, як для другого місяця зими. Середня температура повітря буде коливатися близько 0 градусів.

Cнігопад, зима - фото Знай.ua
Cнігопад, зима - фото Знай.ua

Лютий буде значно холодніший, ніж попередні місяці. Температура повітря буде опускатися подекуди до -11 градусів за Цельсієм. Проте снігу також може і не бути, а натомість країну будуть накривати невеликі дощі з мокрим снігом.

Нагадаємо, портал Знай, інформував "Супершторм" на Сонці може знищити весь інтернет: без зв'язку доведеться сидіти тижнями та навіть місяцями

Раніше на порталі Знай повідомлялося, лише троє, але як же вони будуть щасливі: знаки Зодіаку, для яких ця зима буде найкращою

Також, наш портал інформував, жодного снігу, але дощами затоплюватиме все: погода в Україні стане тропічною