Українцям, які займаються сплатою комунальних послуг стане ще складніше. Споживачам блакинтного палива окрім квитанції за газ та його доставку, тепе буде ще приходити третя платіжка - за утримання внутрішньобудинкових мереж.

Про це повідомляє "Газправда".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Цього разу споживачам нададуть можливість на власний вибір укласти угоду із сертифікованою організацією, яка буде займатися утриманням внутрішньобудинкових мереж.

Після підписання договору вам будуть надходити три рахунки за блакитне паливо.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

За ці гроші фахівці один раз на рік будуть візуально перевіряти стан газопроводів, наявність вільного доступу до них, стан фарбування та кріплення газопроводу, наявність футлярів у місцях прокладки через зовнішні та внутрішні конструкції будинку, стан ущільнення міжтрубного простору, а також очищати його від бруду і за потреби будуть його відновлювати.

Платіжка за світло. Фото: скрін youtube
Платіжка за світло. Фото: скрін youtube

В багатоквартирних будинках раз на пів року буде здійснюватися перевірка на герметичність з'єднань газопроводів та газового обладнання приладовим методом або мильною емульсією з усуненням виявлених витоків газу.

Також щорічно спеціалісти будуть очищати газове обладнання та газопроводи від залишків корозії та мастила.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Раніше знижка була, а тепер ні": клієнтка "Нафтогаз" скаржиться, що умови виконала, але обіцяного бонусу не отримала.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Накручує показники": українці помітили дивацтва з платіжками за газ