Українці почали помічати дивацтва з платіжками за блакитне паливо. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на офіційній facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

Споживач звернувся до "Нафтогазу" зі скаргою, що передані показники лічильника ігноруються і платіжки надходять із зовсім іншими нарахуваннями. Він припустив, що показники просто "накручують".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"Нафтогаз накручує показники. Передано одні показання, платіжка приходить за іншими", - написав українець.

Фахівці "Нафтогазу" поспішили розвіяти сумніви клієнта та запевнили, що компанія не має відношення до помилкових нарахувань, адже складає платіжки на підставі даних від облгазу.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Розрахунок суми до оплати за постачання газу проводиться виключно на основі даних від Облгазу. У випадку, якщо за Вашим особовим рахунком здійснено некоректні нарахування об'єму, рекомендуємо Вам звернутись для корегування об'єму до найближчого до Вас центрального офісу або регіональної дільниці Вашого оператора ГРМ", - відзначили у компанії.

Жалоба на "Нафтогаз". Фото: скрин facebook.com/NaftogazGasSupply
Жалоба на "Нафтогаз". Фото: скрин facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Раніше знижка була, а тепер ні": клієнтка "Нафтогаз" скаржиться, що умови виконала, але обіцяного бонусу не отримала.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Щоб платити за фактичне споживання": "Нафтогаз" попередив усіх споживачів.