Українці можуть сміливо йти закуповуватись вітамінами, оскільки супермаркети знизили ціни на популярні цитрусові фрукти. Про це свідчать дані цінового моніторингу, які опубліковані на порталі Мінфін.

Українські супермаркети переписали ціни на мандарини та апельсини. У першій половині листопада популярні цитрусові фрукти обійдуться покупцям помітно дешевше, ніж минулого місяця.

Фрукти в супермаркеті, скріншот: YouTube
Фрукти в супермаркеті, скріншот: YouTube

Мандарини

Мандарини – незамінний новорічний атрибут, але потішити себе можна вже зараз. Середній цінник на продукт знизився із 61,12 до 48,64 гривні за кілограм. Вартість фрукта коливається в межах 41,50-55,90 грн за кіло в залежності від супермаркету.

Мандарини клементин коштуватимуть українцям у середньому 114,90 гривні за кіло, що на 4 гривні дешевше, ніж було у жовтні.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ціни на мандарини. Фото: скрін Мінфін
Ціни на мандарини. Фото: скрін Мінфін

Апельсини

Середня вартість апельсинів знизилася з 80,69 до 71,20 гривні за кілограм. У супермаркетах цінники варіюються від 64,90 до 79,90 гривень за кіло. Апельсини преміум також стали дешевшими - цінник знизився з 78,31 до 76,45 гривні за кіло.

Ціни на апельсини. Фото: скрін Мінфін
Ціни на апельсини. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, майонез, дитячі пюрешки, цукерки і навіть червона рибка за приємними цінами: настав час бігти в "Сільпо" за знижками.

Також наш портал інформував, корови погано намагалися: в Україні супермаркети оновили цінники на молоко, сметану та вершкове масло.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, акції не потрібні: супермаркети порадували українців цінами на цукор, яйця та олію.