Vodafone без попередження деактивував SIM-картку абонента, а за відновлення номера просить заплатити. Таку скаргу залишив українець у коментарях на facebook-сторінці мобільного оператора.

Абонент стверджує, що активував SIM-карту в березні та очікував, що вона буде активною протягом року. Втім, зненацька виявив, що Vodafone деактивував її. При цьому, за словами українця, його про таке рішення не повідомили.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Водафон, що за справи? У березні активував картку, яка має працювати рік, а вчора хотів поповнити її, виявилося, що вона деактивована. При цьому активація наново коштуватиме 350 грн. Що за лохотрон?", - поскаржився абонент.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Українець зазначив, що вкрай незадоволений роботою мобільного оператора, а інцидент із SIM-картою йому здається вкрай підозрілим, адже зазвичай абонентів інформують про всі зміни.

"Компанія змінює умови, без відома клієнта, і вважає, що не несе відповідальності за те, що клієнт не знав про зміни або додаткові "приховані" умови?", - обурився українець.

Скарга на Vodafone. Фото: скріншот facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скріншот facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone порадували українців цікавою пропозицією: безкоштовно не лише для вас, а й для вашого сусіда.

Також наш портал інформував, "Куди вітер повіє - то є, то ні": клієнтка "Київстару скаржиться на поганий інтернет та зв'язок протягом кількох місяців.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, Vodafone запустив вигідну акцію для абонентів: хто і як може отримати в подарунок додатковий інтернет.