Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є одразу кілька свіжих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили цінники на апельсини, банани та груші.

Відразу варто відзначити той факт, що лідером зі зниження цін на початку листопада виявилася груша. Цілий кілограм груш можна придбати до 20 грн. Загалом завдяки непоганому врожаю, як кажуть експерти з ринків, цього сезону ціни на фрукти залишаються на відносно невисокому рівні.

Про це стало відомо завдяки даними експертів моніторингового сервісу GoToShop.

Фрукти, фото: Знай.ua
Фрукти, фото: Знай.ua

Вартість груш

Купити груші по 18,90 грн./кг можна у Варусі, на гривню дорожче фрукти пропонують у Сільпо – 19,90 грн./кг. В Ашані ціни стартують від 27,90 грн/кг, а в ЕКО Маркеті – від 39,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ціни на груші, скріншот: GoToShop
Ціни на груші, скріншот: GoToShop

Вартість бананів

Імпортні фрукти продають за цінами від 38,25 грн/кг. Таку ціну встановлено в АТБ. Купити банани в ЕКО Маркеті можна за 44,90 грн./кг, а в Сільпо – по 45,00 грн./кг. У Варусі ціна складає 46,90 грн/кг, а в Ашаті – 49,80 грн/кг.

Ціни на банани, скріншот: GoToShop
Ціни на банани, скріншот: GoToShop

Ціни на апельсини

Ці фрукти у супермаркетах можна купити по 49,90 грн./кг – у ЕКО Маркеті. Трохи дорожче, 52,50 грн./кг, продають апельсини у Варусі. В Ашані та Новусі ціни становлять 68,80 грн./кг та 68,99 грн./кг відповідно.

Ціни на апельсини, скріншот: GoToShop
Ціни на апельсини, скріншот: GoToShop

Нагадаємо, супермаркети вирішили потрясти гаманці українців новими цінами: що подорожчало.

Раніше повідомлялося, від сум у чеках захочеться заволати: українцям назвали категорії продуктів, які будуть дорожчати.

Також, акції не потрібні: супермаркети порадували українців цінами на цукор, яйця та соняшникову олію.