Українців, які через повномасштабну війну опинилися в складному становищі, активно готують до майбутньої зими. Так, сім'ям почали видавати спеціальні набори, щоб пережити холоди. Хто і як їх може отримати розповіли на facebook-сторінці "Ми з Донбасу. Взаємодопомога".

Благодійний фонд СОС Дитячі Містечка Україна відкриває реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги у вигляді набору для сімей із дітьми віком до 18 років. На даний момент підтримку надаватимуть сім'ям, які мешкають у Херсоні.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Що входить до набору:

  • ковдра;
  • акумуляторний ліхтар;
  • повербанк;
  • термос.

Зазначається, що кількість наборів обмежена, тому насамперед допомогу зможуть отримати найвразливіші категорії громадян. Мова про багатодітні та малозабезпечені сім'ї, прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу, одинокі матері або батьки.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як отримати набір

Зареєструватися для отримання допомоги можна за цим посиланням. Після цього із людиною зв'яжеться представник фонду для уточнення всіх деталей. При отриманні набору при собі потрібно мати паспорт, ІПН, свідоцтво про народження дитини.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, пенсіонерам почали видавати безкоштовні продуктові набори: хто і як може отримати.

Також наш портал інформував, надішліть заявку – заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, роздадуть продукти і навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.