Популярна риба коштуватиме українцям помітно дорожче – цінники у супермаркетах знову пішли вгору. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українцям, які люблять оселедця під шубою або бутерброди зі шпротами, доведеться розщедритися помітно більше, ніж минулого місяця. На початку листопада супермаркети відчутно підняли ціни на популярну рибу, проте деякі товари трохи подешевшали.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Шпроти

Шпроти "Аквамарин" у маслі в середньому коштують 74,85 гривні за 150-грамову баночку. У жовтні середній цінник становив 73,04 гривні. Вартість продукту, залежно від супермаркету, варіюється в межах 69,80-79,90 гривні.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Оселедець

Середній цінник на оселедець слабосолона піднявся з 138,61 до 152,98 гривні за кілограм. Цінники на товар коливаються від 119,00 до 198,90 гривні за кіло в залежності від торгової мережі.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Варто зазначити, що на початку листопада супермаркети порадували незначним зниженням цін на свіжоморожену скумбрію. Середня вартість знизилася із 142,16 до 139,52 гривні за кілограм.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні рекордно подорожчала картопля: ціни на моркву та буряки поки що обнадіюють.

Також наш портал інформував, скупитися "по дрібниці" та розоритися: супермаркети переписали ціни на популярні соуси та спеції.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, м'ясо залишиться у мріях: супермаркети знову підняли ціни на яловичину, бекон та сало.