У Міжнародній транспортній асоціації України попередили про те, що польські перевізники планують розпочати страйк на кордоні та погрожують перекрити всі пункти пропуску з нашою державою. Страйк може тривати цілих два місяці.

На фоні цього деякі українці стурбувалися, що буде з доставкою міжнародних посилок, які надсилають через "Укрпошту". Саме з таким питанням клієнтка звернулася до компанії під постом у Facebook.

Польський кордон, фото: ipress.ua
Польський кордон, фото: ipress.ua

"Польські перевізники планують страйкувати та перекрити кордони між Польщею та Україною на початку листопада. Чи торкнеться це пошти? А саме, чи зміняться терміни доставки міжнародних посилок через цей страйк?" - поцікавилася вона.

В "Укрпошті" відповіли, що посилки продовжать доставляти до Польщі, і українці отримають свої міжнародні посилки, із цим проблем не буде.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Доставка відбуватиметься в стандартному режимі, можливо буде деяке збільшення термінів", - додали в компанії.

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот
Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Варто зазначити, що причина страйків у надмірній конкуренції після лібералізації міжнародних перевезень між Україною та країнами ЄС. Польські перевізники вимагають повернути українським перевізникам дозволи, посилити для іноземних перевізників правила перевезень ЄКМТ, окрему чергу в Єчерзі для автомобілів на номерах ЄС та на всіх кордонах для порожніх фур, а також отримати доступ до системи "Шлях".

Нагадаємо, частину пенсіонерів зможуть отримати доплату: що для цього потрібно і як оформити

Раніше ми писали про те, що перекази без комісії: ПриватБанк порадував українців

Як повідомляв Знай.ua, субсидії при боргах за комуналку: у Пенсійному фонді розповіли про "останню надію"