Сплата за комунальні послуги це не така проста справа. Часті зміни постачальників, вчасне подання показань лічильників та зміни в оплаті...не дивно що споживач може іноді помилитися і відправити кошти не на потрібний рахунок.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Що робити в такому випадку розповіли фахівці компанії "YASNO".

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Як діяти у випадку, коли ви звичним способом оплатили комунальні, однак платіжка не відобразилась в Особистому кабінеті YASNO чи продовжують надходити смс-повідомлення від постачальника про заборгованість.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Щоб не втратити свої кровно зароблені та перевести помилково сплачені гроші на правильний особовий рахунок, клієнту потрібно відправити на електронну пошту kyiv@yasno.com.ua скан-копії таких документів:

  • квитанції про проведену оплату, а у разі, якщо у квитанції вказано лише номер банківської карти, то необхідно також надати підтвердження власника картки;
  • заяви на пошук та зарахування коштів на свій особовий рахунок, форма довільна, але обов’язково зазначити особовий рахунок, на який варто перевести кошти;
  • документу, що підтверджує особу, наприклад, перша сторінка паспорта.

Фахівці YASNO розглядають звернення протягом 2-3 днів, та протягом цього часу, кошти зарахують на ваш особистий рахунок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що у квартирі ніхто не проживає, а борги за світло нараховують: у YASNO пояснили, як розібратися з проблемою.

Також наш портал інформував, "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у квартирі ніхто не живе, а платню за воду нараховують: "Київводоканал" підказав, як зупинити цей процес.