Українцям пояснили, як підключити не використовуючи свої мегабайти інтернету без перешкод переглядати стрічку TikTok. Така послуга доступна у lifecell та коштує всього 50 грн на місяць.

Про це оператор розповів на сторінці у Facebook.

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

Для того щоб не витрачати ГБ інтернету, які оператор надає вам на місяць та без обмежень переглядати відео у популярній соцмережі TikTok, lifecell пропонує клієнтам підключити послугу "TikTok Безліміт".

"Вічно можна дивитися на три речі — як горить вогонь, як тече вода і на нескінченну стрічку TikTok. ​А щоб дізнатися все, що розповідають у цих ваших тіктоках, і не витратити всі ГБ світу — підключайте послугу TikTok Безліміт!" - йдеться у повідомленні.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще
Для того ​щоб замовити цю послугу, потрібно набрати на своєму телефоні комбінацію *305# чи *301#​ або активувати її у застосунку My lifecell за посиланням (доступно лише зі смартфону).

Вартість послуги "TikTok Безліміт" всього 50 грн / місяць.