Мобільний оператор Vodafone зробив абонентам тарифний сюрприз, проте пораділи далеко не багато клієнтів. Про це свідчить публікація на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Vodafone запустив для українців новий тарифний план із максимально вигідними умовами. Усього за 165 гривень абонентам обіцяють безлімітний інтернет та 1600 хвилин на дзвінки.

"Vodafone", фото: Знай.ua
"Vodafone", фото: Знай.ua

"Супер пропозиція з Безлімітним 4G-інтернетом та 1600 хв по Україні всього за 165 грн. Щоб користуватися всіма перевагами тарифу, вам потрібно просто своєчасно оплачувати свій пакет послуг. Як вам такий сюрприз?", - йдеться у повідомленні.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Втім, не всі абоненти пораділи, адже виявилося, що перейти на вигідний тариф неможливо – треба купувати новий стартовий пакет. Водночас інші українці розкритикували оператора за якість зв'язку.

"Ви краще б покращили якість сигналу, в деяких областях, селищах гірше, ніж у печерному столітті, швидку, наприклад, щоб викликати, доводиться по кілька годин дзвонити", "Точно, супер безліміт на 100 років", "У мене безліміт за 360 грн на місяць, який ще може бути повний місячний безліміт тим більше за 165 грн?", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше портал Знай повідомляв, "Кидають трубку не вислухавши проблеми": українці скаржаться на бездіяльність "Vodafone".

Також наш портал інформував, що Vodafone запустив вигідну акцію для абонентів: хто і як може отримати в подарунок додатковий інтернет.

Крім того, ми писали, українці можуть залишитися без зв'язку: Київстар, Vodafone та Lifecell не готові до тривалих блекаутів.