Незважаючи на досить високі тарифи, мобільні оператори інколи пропонують абонентам вигідні пакети послуг. Наприклад, клієнти lifecell можуть замовити "Кіно+ТВ безліміт" за мінімальну плату.

Про це нагадав мобільний оператор на своїй сторінці у Facebook. Так, українці зможуть подивитись улюблені фільми, серіали та ТБ-канали без тарифікації інтернет трафіку, а послуга обійдеться їм лише за 20 гривень на 4 тижні.

Перегляд серіалу, фото: Знай.иа
Перегляд серіалу, фото: Знай.иа

На що поширюється послуга: ​Netflix, MEGOGO, SWEET.TV, Apple TV, Ланет.TV, Amazon Prime Video, 1+1 video, Trinity, YouTV та Воля TV. ​

Плата за користування стягується кожні 4 тижні, доки послуга не буде відключена самостійно, а за наявності достатньої суми на рахунку послуга автоматично оновлюється.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"За відсутності на рахунку достатньої суми для продовження оплати послуги протягом 90 днів послуга автоматично вимикається", - розповіли абонентам.

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

Підключити послугу від lifecell легко. Для цього можна набрати короткий номер *303#, замовити її у додатку My lifecell або на сайті мобільного оператора.

"Перші 30 ГБ надаються без обмеження швидкості, далі - на швидкості до 1 Мбіт/сек, без обмеження обсягу трафіку", - додали в компанії.

Нагадаємо, lifecell дарує абонентам безкоштовний пакет послуг: що до нього входить і хто може отримати

Раніше ми писали про те, що "Київстар" попередив абонентів про необхідність замінити SIM-картки

Як повідомляв Знай.ua, "Київстар" нарахує українцям безкоштовний пакет послуг: хто зможе не платити за зв'язок