Росія не має такого арсеналу ракет, який спостерігався до повномасштабного вторгнення. За один удар запускати понад 100 ракет зараз вони не здатні точно.

Втім, небезпека є, і певні ризики просто залишаються. Це пов’язано з тим, що Росія все ще виробляє певну кількість подібних снарядів.

Андрій Юсов. Фото: скрін Ютуб
Андрій Юсов. Фото: скрін Ютуб

Про це під час телемарафону розповів представник ГУР Андрій Юсов. За його словами, росія не встигає повноцінно поповнювати запаси ракет, але вони їх все ще виробляють. Він також прокоментував інтенсивність та тривалість ракетних ударів і що це означає. Тобто, якщо ми довго не спостерігаємо ударів саме ракетами, то це означає що вони їх активно накопичують.

За його словами, Україна зараз на порозі зими та вже скоро буде опалювальний сезон. А оскільки росія своїх планів не міняє, цілком ймовірно, що можуть повторитися терористичні удари, які відбувалися минулої зими. Така у них тактика, тому ризики залишаються завжди. Це означає лиш те, що країна готується до такого повороту подій. Енергетична сфера буде захищена певною мірою. Про це говорить і посилення систем ППО на території України.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

ППО в Києві, скріншот: YouTube
ППО в Києві, скріншот: YouTube

Президент Зеленський, до слова, також дав свою відповідь на намагання Росії бити по енергетичній інфраструктурі. Він сказав, що Україна готова не тільки відбиватися, а буде і відповідати на подібні удари.

Нагадаємо, портал Знай інформував, окупанти могли "розконсервувати" техніку 30-х років для штурму Авдіївки - іноземці у це не вірять

Раніше на порталі Знай повідомлялося, глава ГУР Буданов особисто змусив 19 окупантів здатися в полон: як йому це вдалося

Також, наш портал інформував, росія атакуватиме Україну рекордною кількістю "Шахедів": коли почнуться удари