Українка поскаржилася, що не може отримати соціальної допомоги багатодітній сім'ї, яку оформляла майже півроку тому. Відповідну скаргу вона опублікувала у коментарях на офіційній сторінці Пенсійного фонду у facebook.

За словами українки, вона оформила допомогу багатодітній родині, але вже півроку не може отримати виплати від ПФУ.

Виплати на дітей, фото: Знай.ua
Виплати на дітей, фото: Знай.ua

"Вже майже 6 місяців оформила допомогу як багатодітна сім'я, у додатку Пенсійного фонду пише, що заявка є, але грошей немає", - поскаржилася жінка.

Фахівці Пенсійного фонду обіцяють українці, що виплати буде нараховано з місяця на місяць, але грошей немає. При цьому зазначають, що виплату оформлено та кошти мають вирушати на рахунок одержувача.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

"До пенсійного фонду ходжу так кажуть чекати з одного місяця на інший, гроші йдуть, але куди? Номер рахунку вірний, перевіряли приват, грошей немає, а щомісяця у них пише, що мені відправляється", - обурилася українка.

У чому причина "збою" у нарахуванні грошової допомоги фахівці Пенсійного фонду поки не відповіли.

Скарга на ПФУ. Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua
Скарга на ПФУ. Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, так і "добивають" потрібний термін: як в Україні зараховують стаж, якщо внесок сплачено в останній день місяця.

Також наш портал інформував, пенсії та соціальні виплати 2023 року: як отримати виплати за межами України - докладне пояснення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, розраховувала на субсидію, а її немає: у ПФУ пояснили, що причиною цього є місцезнаходження жінки.