Мобільний оператор "Київстар" порадував абонентів можливість отримати безліміт на дзвінки та інтернет, заплативши лише 1 гривню. Подробиці розкрили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Київстар" активно готується до зими та можливої ​​роботи в умовах блекауту, але водночас не забуває радувати українців приємними дрібницями.

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Так, у компанії заявили, що абонентам стала доступна послуга "Щасливий день" в оновленому варіанті. Підключити її можна в офіційному додатку оператора, заплативши лише 1 гривню. Натомість абонент отримує день безліміту на дзвінки та інтернет. Втім, скористатися послугою можна лише раз на тиждень.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Підключайте пропозицію у додатку Мій Київстар та користуйтесь безлімітним мобільним інтернетом та дзвінками в мережі протягом одного дня. Активувати акцію можна лише за 1 грн один раз на 7 днів", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Також наш портал інформував, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Куди вітер повіє - то є, то ні": клієнтка "Київстару скаржиться на поганий інтернет та зв'язок протягом кількох місяців".