Війна триває вже 10 років — повномасштабна агресія майже 2 роки (з 24 лютого 2022 року), в Україні є величезна кількість військовослужбовців, ветеранів, людей, які отримали інвалідність.

Це ті люди, які не побоялися і, ризикуючи своїм життям, взяли зброю до рук, щоб виганяти окупантів із нашої території. Їх потрібно поважати і, за можливості, дякувати за те, що вони роблять. Однак є окремі особи, які вважають, що вони кращі за воїнів ЗСУ, тому можуть поводитися з ними дуже підло і низько. Подібний випадок стався у центрі Львова, де на зупинці громадського транспорту водій проігнорував військовослужбовця з інвалідністю та поїхав.

Скандал із водієм, фото: Facebook
Скандал із водієм, фото: Facebook

Він нахабно зачинив двері перед ним... а все через те, що в нього зупинка триває лише три хвилини і він не готовий чекати на людину, яка втратила ногу за його свободу.

"Люди із салону кричали, що біля дверей військовий без ноги", - заявляє очевидець.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У коментарях відразу ж почали з'являтися вимоги та прохання до тих людей, які мають безпосередній вплив на таких водіїв, щоб було вжито заходів.

Скандал з водієм, скріншот: Facebook
Скандал з водієм, скріншот: Facebook

Нагадаємо, майже 500 тисяч на ремонт пам'ятника "Равлику": на Одещині знайшли, куди подіти гроші бюджету

Як повідомляв "Знай.uа", у Кіровоградській області стався скандал через російську музику: танцювали під "Калинку-малинку"

Знай.uа писав, Юрій Ткач пообіцяв віддати весь гонорар за весілля мажора-ґвалтівника: "Більше не станеться!"