У суботу, 21 жовтня 2023 року, росіяни завдали чергового ракетного удару по Харкову — місту, жителі якого просто не встигають ховатися в укриттях у разі небезпеки через безпосередню близькість до кордону з окупантами.

Тривога звучить або за мить до атаки, або вже після. Цього разу агресор потрапив терміналом "Нової пошти". Загинуло 6 людей, молоді хлопці. Наймолодшому всього 21 рік, найстаршому з них – 31.

"Ми обов'язково розповімо про кожного. Ми у зв'язку з сім'ями. Вічна та світла пам'ять нашим колегам. Щирі співчуття рідним та близьким", - заявляють у "Новій пошті".

Незабаром виявилося, що "зв'язок із сім'ями" справді існує.

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зокрема, в компанії заявили, що вони надають допомогу кожному, хто цього потребує — це стосується працівників на зміні. Кому потрібні ліки, кого довезти до лікарні. З кожним працюють психологи. Проте дуже важливу ініціативу направили до сімей загиблих.

Один із українців запропонував створити збір коштів рідним, хто втратив своїх чоловіків, синів та батьків. У "Новій пошті" заявили, що в цьому немає потреби.

"Сім'ї загиблих отримають матеріальну допомогу від компанії, а якщо в сім'ї є діти - вони до повноліття отримуватимуть 10 тисяч гривень щомісяця та грант на навчання у розмірі 12500 доларів", - йдеться у коментарі.

"Нова пошта", скріншот: Instagram
"Нова пошта", скріншот: Instagram

Нагадаємо, скоро почнуться обстріли, тому обов'язково приготуйте це: інструкція на випадок блекаутів

Як повідомляв "Знай.uа", росія більше 20 днів не атакує Україну ракетами: британська розвідка пояснила, чому

Знай.uа писав, на нас чекає важка битва: Буданов попередив українців перед зимою