Федір Веніславський – представник президента у парламенті та член комітету з оборони та протидії агресії РФ.

В інтерв'ю ВВС він розповів, як далі буде продовжуватися мобілізація. З 24 лютого 2022 року виїзд чоловіків призовного віку за кордон заборонений законом. Та за інформацією різноманітних ЗМІ змогли виїхати якимось чином десятки тисяч людей. Веніславський же акцентував увагу, що чіткої цифри немає, адже статистика не ведеться на офіційному рівні.

Федір Веніславський. Фото: скрін
Федір Веніславський. Фото: скрін

Як відомо, ще наприкінці літа, президент сказав, що військові закликають його посилити мобілізацію. А частина ЗМІ тоді інформували, що армія потребує поповнення перед наступом.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Але Веніславський запевнив, що нагальної потреби у посиленні мобілізації наразі немає. Він нагадав, що ще з початком повномасштабного вторгнення почалася мобілізація, згідно з якою і йде поповнення втрат. До втрат відносять і поранених, і вбитих. Звісно, мобілізація проводиться і для формування нових бригад для наступу.

Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua
Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua

Але підстав для того, щоб різко збільшити кількість мобілізованих наразі немає. Також чиновник визнав, що корупційні системи в ТЦК існують, але їх варто викорінювати. Це питання оосбливо контролює президент, РНБО та силовики.

Нагадаємо, портал Знай інформував, мріяв з 2016 року: харківський олігарх Ярославських знову хоче стати "збройовим бароном"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ухилянтів, які втекли закордон, передумали карати – будуть відновлювати демографію

Також, наш портал інформував, "Хто пустив його до воїнів?": Митрополит УПЦ МП Августин після спільних богослужінь з РПЦ в Італії вдягнув військовий піксель