У середині жовтня українські супермаркети змінили цінники на деякі продукти. У той час як крупи, яйця та деякі овочі подешевшали, вартість солі та борошна зросла. Де українці можуть дешевше купити ці продукти.

Про це зазначають аналітики економічного порталу Мінфіну.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, на 17 жовтня середня вартість морської харчової солі підвищилася з 31,98 грн/кг до 33,27 грн/кг. Продукт за місяць додав майже дві гривні в ціні.

Її вартість коливається від 28,50 грн/кг (Варус) до 37,60 грн/кг (МегаМаркет).

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ціни на сіль. Скріншот з сайту Minfin
Ціни на сіль. Скріншот з сайту Minfin

Цукор на кілька копійок зрізав в ціні порівняно з минулим місяцем до 34,42 грн/кг.

Найдешевше продукт коштує у "Metro"- 34,20 грн/кг. Як бачимо, ціни на продукт особливо не відрізняються у різних мережевих супермаркетах.

Ціни на цукор. Скріншот з сайту Minfin
Ціни на цукор. Скріншот з сайту Minfin

Пшеничне борошно торгової марки "Хуторок" на кілька копійок подорожчало до 22,65 грн/кг. За два кілограми такого ж борошна доведеться заплатити 43,81 грн.

Найвигідніше основний продукт для випічки можна придбати в "Metro" та "Auchan". У версені середня вартість кілограма борошна була 22,54 грн, а 2-кг пачки – 43,75 грн.

Ціни на борошно. Скріншот з сайту Minfin
Ціни на борошно. Скріншот з сайту Minfin

Раніше портал Знай повідомляв, ціни не стоятимуть на місці: українців попередили про подорожчання картоплі, цибулі та тепличних овочів.