Українці ще активніше почали користуватись послугами "Нової пошти" під час війни, щоб передати посилки рідним, а також забезпечити відважних бійців необхідним обладнанням, гуманітаркою. Проте компанія бере з військових таку саму високу плату, як і зі звичайних клієнтів.

Про це заявив українець на сторінці "Нової пошти" у соцмережі Facebook, який замовляв своєму другові, який служить у ЗСУ, тактичні кросівки. Їхня ціна становила майже 3 тисячі гривень, але разом з доставкою та комісією від компанії сума зросла ще на 164 гривні.

"Вдумайтеся, це знущання під час війни. Замовив товаришу, який служить, тактичні кросівки. Ціна 2946 грн. Доставка з комісією оплачена продавцем 85 грн. І плюс нова пошта ще бере додаткову комісію за переказ коштів ще 79 грн, тобто взагалі всі комісії та переказ 164 грн", - написав він.

Відгук про роботу Нової пошти, скріншот
Відгук про роботу Нової пошти, скріншот

Цей факт не на жарт розлютив чоловіка, тому він сказав, що "Нова пошта" знахабніла. Представник компанії відреагував і знайшов вихід із ситуації - промокод на отримання/відправлення посилки до 30 кг.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"У такий нелегкий час ми допомагаємо нашим захисникам", - підкреслили в компанії.

Варто зазначити, що з початку війни "Нова пошта" пропонує безкоштовну доставку для бійців, які воюють на передовій. Докладніше про це можна дізнатися на сайті компанії.

Нова пошта, фото з вільних джерел
Нова пошта, фото з вільних джерел

Нагадаємо, "Одержувач має": в "Укрпошті" підказали клієнтам, що робити, коли з посилок крадуть їжу та одяг

Раніше ми писали про те, що ПриватБанк попередив українців: важливе нововведення щодо карт

Як повідомляв Знай.ua, майже 4500 гривень на сім'ю: нові виплати для українців – як оформити допомогу